Note biografice

Mi-am inceput cariera ca inginer electronist intr-o fabrica de echipamente de telecomunicatii, in cercetare-proiectare. In cei 12 ani de activitate, am proiectat si pus in fabricatie parti importante din echipamentele de telecomunicatii ce au fost vindute pe piata romaneasca.

Ulterior, am ocupat pozitii de management tehnic la firme din domeniul IT&C si ulterior m-am perfectionat profesional ca manager de proiect intr-o companie multinationala, cu maturitate in zona managementului de proiect, ceea ce mi-a permis sa avansez gradual in aceasta profesie, acum fiind senior project manager.

In 2004 am fost primul roman certificat in noile metodologii Agile, obtinind certificarea de Certified Scrum Master (CSM), in urma unui curs absolvit si sustinut chiar de autorul metodei SCRUM (Ken Schwaber).

In 2005 am obtinut certificarea PMP eliberata de  PMI , si ulterior actualizata cu cicluri de 3 ani. Aceasta certificare mi-a permis sa abordez si sa gestionez proiecte de IT & C si de dezvoltare software complexe, atit in tara, cit si in strainatate.

Mi-am extins cariera profesionala in zona de consultanta, participind la proiecte de analiza de business si de implementare de procese de management de proiect in companii, impreuna cu activitati de coaching si mentoring pentru managerii de proiect. Am obtinut acreditarea de trainer si formator in managementul de proiect, livrind cursuri de pregatire in management de proiect sau de utilizare de aplicatii.

In cei 15 ani de management de proiect, am facut si cercetari in disciplina de management de proiect, finalizate cu prezentari publice la evenimente profesionale, cum ar fi:

  • Paradigma Agile in Project Management;
  • Dualismul Manager-Leader in cimpul fortelor de dezvolatare;
  • Managementul valorii dobindite din pespectiva teoriei optiunilor;
  • Revolutia Agile in proiectele de dezvoltare software – o noua abordare;
  • Dezbaterea – parte a procesului decizional integrativ.

Fiind membru de peste 12 ani al PMI Romania, promovez disciplina de management de proiect si profesia de manager de proiect.